Vi bruker hovedsakelig informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en så god og relevant brukeropplevelse som mulig. Men også for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Denne informasjonen er anonymisert og kan ikke spores tilbake til deg.


Hvem er vi

Vår nettstedsadresse er: https://www.agder-rt.no, og er den offisielle nettsiden for Agder Regnskapstjenester. Vi har kontorer i Arendal og Kristiansand på følgende adresser: Tromøyveien 24, 4841 Arendal og Rigetjønnveien 12, 4626 Kristiansand. Vår daglig leder er Eivind Pedersen som kan nåes på telefon: +47 990 21 755 og mail: eivind@agder-rt.no


Informasjonskapsler
Informasjonskapsler (cookies) er en tekstfil som legges i nettleserens minne som gjør at du for eksempel ikke må logge inn på nytt hver gang du besøker siden. Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere siden vår for de ulike nettleserne som brukes av våre kunder, men også for å se hvordan besøkende navigerer seg på siden, tid for besøk, hva slags enhet som blir brukt, hvordan nettsiden presterer og lignende.


Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn


Google analytics
Vi bruker Google analytics for trafikkmåling og bruksmønstre på nettsiden. Data som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet. Denne informasjonen er anonymisert og kan ikke spores tilbake til deg.


Facebook pixel
Facebook pixel er et analyseverktøy som lar oss måle effekten av annonsering fra Facebook og Instagram. Dette gjøres ved å spore handlingene brukeren utfører på nettsiden. Vi bruker dette for at annonser skal vises til de riktige personene og bygge opp annonsepublikum.
Den informasjonen som lagres er hvilke annonser som er blitt sett på Facebook og instagram, hvilke sider som er besøkt og om det er gjennomført et «kjøp» eller «konvertering» gjennom en av annonsene.


Kontaktskjema på siden
Vi har kontaktskjema på hovedsiden, de ulike tjeneste-sidene og på kontakt oss siden. Disse har vi for at du lettere skal kunne komme i kontakt med oss. Når du sender inn ved hjelp av disse skjemaene fyller du inn navn og e-post, og vi vil da ha denne informasjonen i våre systemer inntil 11 måneder.
Det er frivillig å bruke disse skjemaene, så hvis du ønsker vi ikke skal ha denne informasjonen kan du ringe eller besøke oss.


Fjerne informasjonskapsler fra din nettleser? Da kan du bruke en av disse veiledningene. Men skal nevnes at de fleste nettsider er avhengig av informasjonskapsler for å fungere, så du kan oppleve problemer på flere sider med å gjøre dette.