Agder Regnskapstjenester består av et team på syv personer som hjelper store og små bedrifter med å ha kontroll over regnskap, utarbeidelse av skattemeldinger, MVA-meldinger og andre regnskapstjenester.

Agder Regnskapstjenester ble etablert i 2012 av Eivind Pedersen, og ble drevet av Eivind og Ruth Elisabeth Rød frem til 2016 da Tone Fauske Guttormsen ble med. Ettersom jobbene bygde seg opp og vi fikk mer å gjøre så ble også Daniela Mirela Larsen og Jan Henrik Høst med på laget i 2020. Agder Regnskapstjenester har også et kontor i Kristiansand som blir drevet av Audun Birkeland. Begge avdelingene tilbyr samme de tjenestene.


Hva gjør en regnskapsfører?

En regnskapsfører hjelper deg med å holde kontroll over regnskapet og økonomien i din bedrift. Staten krever at alle bedrifter fører regnskap og leverer årsmeldinger, men ikke nødvendigvis at det må være en regnskapsfører som gjør det. Fordelene med å la en regnskapsfører gjøre det er at du med sikkerhet kan vite at de føringene som har blitt satt opp i regnskapet stemmer, man får riktig skatt og man har en kontaktperson som kan svare på vanskelige spørsmål rundt for eksempel permitteringer, feriepenger, lønn, lån og andre spørsmål rundt bedriftens økonomi.